Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажани з м'ясним фаршем?
Виглядає таке блюдо дуже презентабельно, ну і звичайно виходить дуже смачно. При цьому часових затрат мінімум, готувати баклажани з фаршем швидко і просто. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування Три середніх баклажана 500 грам м'ясного (або курячого) фаршу Одне яйце Дві – три часточки часнику Три столові ложки сметани Столова ложка томатної пасти Склянку бульйону або води Сіль, чорний мелений перець, спеції – все за смаком Пучок свіжої петрушки Приготування На кожному баклажані зробіть поздовжній розріз (неглибокий) з одного боку. Потім наріжте баклажани кружечками. Шкірку можна не зрізати. Товщина кружечків – 0,5 – 1 див. Дрібно рубаємо часник і зелень. Додаємо у фарш (можна ще додати цибулину), вбиваємо яйце, солимо, перчимо за смаком. З фаршу робимо коржики за розміром кружечків баклажана. Форму змащуємо маслом. Викладаємо в неї по черзі кружечки баклажанів і котлетки, які ми зробили з фаршу. У склянці бульйону або води розводимо томатну пасту, додаємо сметану. Заливаємо цим соусом баклажани з м'ясом і відправляємо в духовку на сорок хвилин. Як підрум'яниться – дістаємо. Подавати можна гарячим або остившім – буде смачно в будь-якому варіанті. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |