Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баклажани з м'ясним фаршем?
Виглядає таке блюдо дуже презентабельно, ну і звичайно виходить дуже смачно. При цьому часових затрат мінімум, готувати баклажани з фаршем швидко і просто. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
Три середніх баклажана
500 грам м'ясного (або курячого) фаршу
Одне яйце
Дві – три часточки часнику
Три столові ложки сметани
Столова ложка томатної пасти
Склянку бульйону або води
Сіль, чорний мелений перець, спеції – все за смаком
Пучок свіжої петрушки

Приготування

На кожному баклажані зробіть поздовжній розріз (неглибокий) з одного боку. Потім наріжте баклажани кружечками. Шкірку можна не зрізати. Товщина кружечків – 0,5 – 1 див.

Дрібно рубаємо часник і зелень. Додаємо у фарш (можна ще додати цибулину), вбиваємо яйце, солимо, перчимо за смаком. З фаршу робимо коржики за розміром кружечків баклажана.

Форму змащуємо маслом. Викладаємо в неї по черзі кружечки баклажанів і котлетки, які ми зробили з фаршу. У склянці бульйону або води розводимо томатну пасту, додаємо сметану. Заливаємо цим соусом баклажани з м'ясом і відправляємо в духовку на сорок хвилин. Як підрум'яниться – дістаємо. Подавати можна гарячим або остившім – буде смачно в будь-якому варіанті. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Салат "Біла береза" рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: