Обов'язково виконуйте всі рекомендації і правила при сушінні коріння, і звичайно ж їх зберігання. Надалі це позбавить вас від турбот щодо використання і всю зиму і весну, аж до нового врожаю, у вас буде під рукою корисна заправка для супів, соусів і других страв. Після того, як коріння висохнуть, їх потрібно правильно укласти для зберігання. Всі разом вони не зберігаються, інакше коріння з більш сильним запахом переб'ють тонкий аромат. Для кожного виду підготуйте окрему скляну банку з щільно прилягає кришкою або щільний паперовий пакет. Розкладіть коріння в підготовлену тару, приберіть в темне, сухе місце, в якому практично немає вологи. Температура не повинна бути нижче кімнатної. Для зберігання відмінно підійде ваш кухонну шафку, але тільки якщо він розташований хоча б на невеликому видаленні від газової плити і кухонної мийки. Також на сухі коріння не повинен потрапляти пряме сонячне світло. Щоб під час зберігання в коріннях не завелися личинки молі, можна періодично (раз у три місяці) прогрівати їх в духовці при температурі 75 градусів. досить потримати коріння 15 - 30 хвилин, потім остудити і знову покласти в банки.