Як готувати м'ясний салат з китайською капустою і картопляної стружкою?
Даний салат цікавий в першу чергу своїм оригінальним і дуже ошатним оздобленням - перед подаванням страву прикрашається картопляної стружкою, але також до його безумовних переваг можна віднести досить багатий і разом з тим незвичайний склад і вельми насичений смак. Салатик виходить апетитним і дуже смачним, незважаючи на всю простоту його приготування... Ну а для того, щоб приготувати цей м'ясний салат з пекінської капустою вам будуть потрібні продукти з цього списку (у розрахунку на одну порцію): 50 грамів пекінської (китайської) капусти, 30 г маринованого огірка, 30 грамів маринованих печериць, 50 грамів відвареної яловичини, 30 грамів вареного яловичого мови, приблизно 50 грамів майонезу для заправки, сіль і чорний перець за смаком, а також картоплю і рослинне масло для оформлення готового страви.
Приготування салату, як вже писалося вище, зовсім легке - потрібно лише правильно підготувати всі зазначені продукти - просто нарізати тонкою соломкою, ну а потім змішати і заправити майонезом, а також приправити перцем і сіллю. Салат викласти гіркою на плоске блюдо і прикрасити зверху натертої на крупній тертці і обсмаженої до хрусткого стану картоплею, а також при бажанні і свіжою зеленню.