Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються курячі стегенця в дині?
Рецепт пропонованого гарячого страви є щонайменше незвичайним і цікавим, адже в ньому одним з найголовніших інгредієнтів є такий незвичний для м'ясних страв продукт, як диня, яка курячому м'ясу, так і всьому блюду взагалі оригінальний і незвичайний смак, просочуючи всі складові своїм неповторним ароматом!
Список необхідних для приготування інгредієнтів: одна диня середнього розміру, чотири-п'ять курячих стегенець, одна ріпчаста цибулина, одна велика морква, мелений чорний перець, сіль та інші спеції - сушений базилік, зіра, барбарис та інші.

Блюдо це як раз зараз, коли дині є ще цілком доступним продуктом, цілком підходить для приготування.
Моркву необхідно очистити і крупно натерти, цибулю порізати півкільцями середньої товщини. З дині акуратно зрізати верхню частину і видалити серцевиною з насінням, а також трохи м'якоті таким чином, щоб вийшла своєрідна каструлька-горщик. Курячі стегна слід щедро посипати сіллю, перцем та іншими спеціями і потім обсмажити на сковороді з усіх боків до тих пір, поки вони не покриються рум'яної скоринкою.
Після цього наповнити диню курячими стегнами перемежовуючи їх морквою і цибулею і зверху накрити зрізаною частиною дині як кришечкою і закріпити зубочистками. Наповнену диню викласти в досить великого розміру каструлю, туди ж вилити приблизно дві склянки води і накрити тарілкою і поставити зверху який-небудь вантаж, після чого готувати на середньому вогні близько години.
Вже готову розрізати і викласти вміст на блюдо, а в якості гарніру використовувати м'якоть дині.
Категория: Рецепти |
| Теги: дині
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Мафіни з яблуками і бананом
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: