Главная » Статьи » Рецепти

Як готується весняний квасолевий салат?

Інгредієнти для приготування: ковбаса копчена або копчені реберця (з реберець потрібно м'ясо тонко зняти), баночка кукурудзи в соку, баночка квасолі в томаті, салатні листочки, один великий болгарський перець (м'ясистий), червона цибулина.

Готуємо салат: ковбаску слід дуже тонко нарізати, так, щоб на просвіт світилася, кукурудзу консервовану і квасолю консервовану пересипаємо у велике блюдо (рідина з обох банок слід злити). Змішуємо ковбаску, квасоля і кукурудзу, промитий і просушений салат додаємо перець болгарський дрібно кубиками або тонкою соломкою ріжемо і теж додаємо в блюдо. Цибуля червона тонко ріжемо, додаємо.

В якості заправки використовуємо суміш з перцю, оливкової олії та оцту, плюс додати трохи гострого томатного соусу. Заправляємо салат і відразу подаємо.
Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: квасолевий, салат
Шашлик з курки - як приготувати
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Як приготувати рибний салат-торт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: