Інгредієнти для приготування: ковбаса копчена або копчені реберця (з реберець потрібно м'ясо тонко зняти), баночка кукурудзи в соку, баночка квасолі в томаті, салатні листочки, один великий болгарський перець (м'ясистий), червона цибулина.
Готуємо салат: ковбаску слід дуже тонко нарізати, так, щоб на просвіт світилася, кукурудзу консервовану і квасолю консервовану пересипаємо у велике блюдо (рідина з обох банок слід злити). Змішуємо ковбаску, квасоля і кукурудзу, промитий і просушений салат додаємо перець болгарський дрібно кубиками або тонкою соломкою ріжемо і теж додаємо в блюдо. Цибуля червона тонко ріжемо, додаємо.
В якості заправки використовуємо суміш з перцю, оливкової олії та оцту, плюс додати трохи гострого томатного соусу. Заправляємо салат і відразу подаємо. Приємного!