Замість невеликих суші можна зробити один великий суші торт, хоча найбільш вірне (правильне) назва такої страви - сусі торт. Це дуже смачно і корисно, готується швидко. Знадобляться такі продукти: слабосолона сьомга, авокадо (можна замінити огірочками), рис для суші, упаковка крабових паличок, пара яєць, сіль, вода, оцет.
З парочки яєць треба сжарить плоский омлет. Яйця збовтуємо, додаємо трохи води, солимо і смажимо. Омлет остуживаем і ріжемо соломкою. Авокадо (огірки) нарізаємо соломкою і таким же способом з крабовим м'ясом разделываемся.
Збираємо торт. Ємність круглої форми для пирога харчовою плівкою устеляємо, на дно рибу тонким шаром укладаємо, потім відварений рис (збризнути водою з оцтом), трохи придавлюємо, потім смужки або авокадо, або огірка йдуть. Наступний шар - рис. Утрамбовуємо знову. Потім шар соломи з крабів і омлету, потім знову рис (збризнути рисом і водою). Зверху плівкою так само треба закрити і дуже важливо зверху придавити чим небудь суші торт. Він стане щільним і його можна буде нарізати. Потім знімаємо вантаж, торт перевертаємо, знімаємо плівку, тобто риба повинна бути зверху.
Приємного!
|