Як готується солодкий рис з гарбузом і родзинками?
Таке дивно просто за своїм складом, а також зовсім не складна в приготуванні страва чудово підійде для подачі його в якості смачного, дуже смачного і поживного сніданку, який в першу чергу сподобається дітям, адже вони-то якраз і люблять солодкі страви, ну а також сподобається і їх мамам, так як дане блюдо також і вельми корисне - в ньому і поживний рис, і корисна гарбуз... Отже, для того, щоб приготувати таке дивовижно смачне і апетитне блюдо вам будуть потрібні складові за наступним списком: одна чашка рису, 200 мл молока, 150 г гарбуза, 40 г вершкового масла, 100 грамів родзинок, ну а крім цього цукор, кардамон і кориця за смаком.
Готується цей солодкий рис з додаванням гарбуза і родзинок швидко і дуже легко. Рис слід дуже ретельно промити, після чого залити холодною водою і залишити приблизно на 40-45 хвилин, а потім воду злити. До размоченному рісу додати родзинки, а також достатню кількість цукрового піску, нарізану невеликими кубиками гарбуз, вказану кількість вершкового масла і влити молоко. Все це поставити на середній вогонь, дочекатися закипання молока, зменшити вогонь і варити близько 15-20 хвилин, при цьому накривши посудину кришкою. Вже готову страву так і залишити накритим приблизно на півгодини, а потім відразу ж можна подавати.