Главная » Статьи » Рецепти

Як готується поча?
Поча - це страва грузинської кухні, дуже смачні пиріжки з легкого і швидкого у приготуванні тіста. Начинка зазвичай робиться з картопляного пюре, картопляного пюре з сиром або з натертого сиру.
Що знадобиться для тіста

Півсклянки йогурту
2,5 склянки борошна
Одне яйце
Чайна ложка соди без гірки
Столова ложка оцту
Чайна ложка розпушувача
Чайна ложка солі без гірки
Півсклянки розтопленого маргарину

Приготування

У просіяне борошно вливаємо розтоплений маргарин, додаємо збите яйце, соду (погасити оцтом), розпушувач, йогурт і сіль. Все перемішуємо після кожного додавання - тобто додали яйце - перемішали, поклали соду з оцтом - перемішали і так далі. Якщо тісто вийшло рідкуватим - додайте борошна. Тісто треба вимішувати до тих пір, поки воно не перестане прилипати до рук.
З тіста зробіть невеликі кульки. Беремо кулька в долоньку, робимо з нього коржики. У середину кладемо начинку і заліплюємо як вареник (по краю косичку робити не потрібно). Викладаємо пиріжки на тарілку, присипаємо борошном.
Духовку розігріваємо до 180 градусів. пиріжки перекладаємо на змащене деко, змащуємо жовтком і ставимо в духовку. Випікаємо до рум'яного кольору.
Начинка - картопляне пюре або тертий сир. Можна змішати ці два продукту, або до картоплі додати свіжої зелені, смаженої цибулі, перець.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, пиріжки
Смачне тісто для піци (рецепт для хлібопічки)
Як готується рис з овочами в духовці?
Чим найкраще фарширувати яйця?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: