Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується поча?
![]() Що знадобиться для тіста Півсклянки йогурту 2,5 склянки борошна Одне яйце Чайна ложка соди без гірки Столова ложка оцту Чайна ложка розпушувача Чайна ложка солі без гірки Півсклянки розтопленого маргарину Приготування У просіяне борошно вливаємо розтоплений маргарин, додаємо збите яйце, соду (погасити оцтом), розпушувач, йогурт і сіль. Все перемішуємо після кожного додавання - тобто додали яйце - перемішали, поклали соду з оцтом - перемішали і так далі. Якщо тісто вийшло рідкуватим - додайте борошна. Тісто треба вимішувати до тих пір, поки воно не перестане прилипати до рук. З тіста зробіть невеликі кульки. Беремо кулька в долоньку, робимо з нього коржики. У середину кладемо начинку і заліплюємо як вареник (по краю косичку робити не потрібно). Викладаємо пиріжки на тарілку, присипаємо борошном. Духовку розігріваємо до 180 градусів. пиріжки перекладаємо на змащене деко, змащуємо жовтком і ставимо в духовку. Випікаємо до рум'яного кольору. Начинка - картопляне пюре або тертий сир. Можна змішати ці два продукту, або до картоплі додати свіжої зелені, смаженої цибулі, перець. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |