Морквяний напій має ніжний смак, він дуже корисний для здоров'я. Ось як його готувати: Нам буде потрібно морква (близько одного кг), півтори склянки очищеної питної води, одна столова ложка меду.
Вже з перерахованого складу продуктів стає зрозуміло, що для приготування цього напою необхідно видавити сік з моркви і розмішати його з водою, додати мед. Тільки воду попередньо необхідно закип'ятити і охолодити. Сік з моркви можна видавити на соковижималці. Якщо її немає, можна на тертку натерти вимиту моркву, це пюре скласти в марлю і видавити сік. Сік змішуємо з охолодженою водою і медом.
В цей напій можна додати цінний і дуже корисний сік селери. Сік тиснемо або з кореня, або стебел. Корінь селери повинен бути свіжим і соковитим. Стебла селери краще віддають сік.
Поліпшити смак морквяного напою можна за допомогою лимона. Для цього необхідно видавити в напій сік половинки лимона і ще додати ложечку меду. В цей вітамінний напій можна додати дуже дрібно нарізану свіжу зелень молодого кропу і розмішати. Вітамінний морквяний напій готовий!