Красиве і дуже смачне святкове блюдо! Для того, щоб приготувати таке кільце можна використовувати практично будь-м'ясний фарш яловичий, свинячий, курячий, баранячий або навіть змішаний фарш асорті; перепелині яйця також цілком можна замінити невеликими за розміром або вареними курячими і дрібно нарубаними яйцями з зеленим цибулею. Інгредієнти для приготування даного страви: близько половини кілограма м'ясного фаршу, 7-8 перепелиних яєць або п'ять невеликих курячих, одне куряче яйце, додати фарш, один пласт листкового тіста, одна морква (невелика), один зубчик часнику, одна ріпчаста цибулина, пучок пряної зелені, рослинне масло, перець і сіль. Яйця слід відварити круто, остудити і почистити (якщо використовуються курячі, то їх потрібно розрізати на половинки), листкове тісто розморозити, ріпчасту цибулю, часник і моркву необхідно подрібнити і трохи обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, після чого остудити. До фаршу додати одне сире куряче яйце, посолити і поперчити його і перемішати, до фаршу можна додати розмочену в молоці булку або батон. Застелити деко пергаментом, змазаним олією; на нього викласти підготовлений фарш у формі кільця і заховати всередині варені яйця (перепелині або курячі). Листкове тісто розрізати на смужки і покласти ці смужки на кільце з фаршу. Зверху тісто можна змастити збитим жовтком. Випікати кільце, розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.