Главная » Статьи » Рецепти

Як готується м'ясне кільце з яйцями?
Красиве і дуже смачне святкове блюдо! Для того, щоб приготувати таке кільце можна використовувати практично будь-м'ясний фарш яловичий, свинячий, курячий, баранячий або навіть змішаний фарш асорті; перепелині яйця також цілком можна замінити невеликими за розміром або вареними курячими і дрібно нарубаними яйцями з зеленим цибулею.
Інгредієнти для приготування даного страви: близько половини кілограма м'ясного фаршу, 7-8 перепелиних яєць або п'ять невеликих курячих, одне куряче яйце, додати фарш, один пласт листкового тіста, одна морква (невелика), один зубчик часнику, одна ріпчаста цибулина, пучок пряної зелені, рослинне масло, перець і сіль.
Яйця слід відварити круто, остудити і почистити (якщо використовуються курячі, то їх потрібно розрізати на половинки), листкове тісто розморозити, ріпчасту цибулю, часник і моркву необхідно подрібнити і трохи обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, після чого остудити. До фаршу додати одне сире куряче яйце, посолити і поперчити його і перемішати, до фаршу можна додати розмочену в молоці булку або батон.
Застелити деко пергаментом, змазаним олією; на нього викласти підготовлений фарш у формі кільця і заховати всередині варені яйця (перепелині або курячі). Листкове тісто розрізати на смужки і покласти ці смужки на кільце з фаршу. Зверху тісто можна змастити збитим жовтком.
Випікати кільце, розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: кільце, фарш
Як запекти картопляні часточки з прованськими травами?
Як готується кавовий крем?
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: