Главная » Статьи » Рецепти

Як готується хинкалж з гарбузом?
Хинкалж - одна з різновидів коржів з начинкою, страва чеченської кухні. Готують його з самими різними начинками. У цьому рецепті начинка робиться з запеченої гарбуза з цукром.
Що знадобиться для приготування

400 мл кефіру
Чотири - п'ять склянок борошна
700 грам гарбуза
Одне яйце
100 грам вершкового масла
Столова ложка сметани
Сіль і цукор за смаком
Щіпка соди

Приготування

У кефір всипати соду і почекати поки з'явиться піна. Хвилин через п'ять розмішати кефір, вбити яйце, додати сіль і цукор, сметану. Порціями всипати просіяне борошно, замісити м'яке тісто. Дати йому відпочити, а тим часом приготувати начинку.
Очищену від шкірки і насіння гарбуз нарізати шматочками. Запекти в духовці до м'якості. Потім подрібнюємо блендером в пюре, додаємо цукор за смаком і перемішуємо.
Тісто ділимо на 15-16 частин, кожен шматочок тонко розкочуємо. Один бік змащуємо гарбузовим пюре, складаємо навпіл, краї защипуємо (робимо плоский пиріжок). Випікаємо на сухій сковорідці, вогонь робимо середнім. Готову корж з двох сторін змащуємо водою, а потім вершковим маслом.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, п'ять
Бутерброди з сиром
Як приготувати салат "Полуничка"?
Цибулевий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: