Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1841-1850
Сторінки: « 1 2 ... 183 184 185 186 187 ... 361 362 »

>Таку чудову і улюблену багатьма східну солодкість як рахат-лукум, назва якої дослівно перекладається як "шматочки задоволення", цілком можливо приготувати самостійно в домашніх умовах з крохмалю, а також апельсинового і лимонного соків.

Для того, щоб приготувати рахат-лукум вам потрібно взяти: півтори склянки води, три склянки цукрової пудри (а також...

>Такий доступний і поширений у нас фрукт, як яблуко є крім перерахованих достоїнств ще й багатим джерелом різних мікроелементів і вітамінів. Причому яблука корисні не тільки у свіжому вигляді, але також і в печеному, до того запропонований рецепт чудово підходить і в якості пісного десерту.

Отже, що потрібно...

Знаменитий англійський кухар Джеймі Олівер охоче ділиться своїми простими і швидкими в приготуванні рецептами. Ось рецепт приготування лимонного пудингу.
Інгредієнти: 50 грам масла вершкового, цукру 100 грамів, два курячих яйця, 60 гр. борошна, соди на кінчику ножа, пів чайної ложки ванільного цукру, цедра з одного лимона дрібного і...

Дуже смачний десерт, готувати його не складно. У складі присутня желатин і кава розчинна (він дає більш сильний аромат, ніж натуральний зерновий).
Необхідні інгредієнти: вершки свіжі, желатин в пластинках (його можна замінити звичайним желатину в порошку), кава розчинна і кава натуральна, цукор, вода.

готуємо кавову паннакотту: желатин...

>Нашу їжу важко уявити без такої прянощі, як сіль. Іноді буває важко правильно солити складне блюдо, що складається з багатьох інгредієнтів. Тим більше, що і кухні різних країн часто різко відрізняються за солоності і пікантності додаванням спецій. Ці тонкощі треба враховувати, знаючи, як солити "за смаком", зберігаючи всі корисні...

>Такі цукерочки, що готуються на основі яблучного соку, а також свіжих яблук з додаванням желатину чимось нагадують за смаком поширену і багатьма улюблену східну солодкість рахат-лукум. Приготовані за цим рецептом яблучні цукерки виходять дуже смачними, а крім того воно володіють дивовижним ароматом з-за доданих до них за рецептом кориці...

>Для того, щоб приготувати мариноване м'ясо необхідно не тільки вибрати свіже м'ясо відмінної якості, таку ж важливу роль у цьому відіграє і сам маринад - від його складу і приготування і залежить кінцевий смак отриманого страви.

Інгредієнти, необхідні для приготування двох порцій страви: 450 грамів свинячої вирізки, дві...

смачного і ніжного маскарпоне можна приготувати апельсиновий, шоколадний, лимонний крем для торта і тістечок. Головна умова: маскарпоне повинен бути кімнатної температури, так він краще приймає аромати добавок.
лимонного крему потрібно баночка маскарпоне, коньяк або бренді і лимон (лаймом теж можна замінити). Ніжний сир викладаємо в блюдце, розминаємо його...

Чудовий легкий салатик, який обов'язково сподобається любителям солодкого болгарського перцю. Печений перець має незвичайний солодкувато-терпкий смак, і це надає салату особливу, пікантну нотку.
Що знадобиться для приготування
300 грам курячого філе
Три яйця
Два великих солодких болгарських перцю (краще різних кольорів)
Сіль за смаком
Трохи майонезу (або сметани)

Рецепт французької кухні. Він дуже стане в нагоді, особливо після Великодня, коли залишається багато варених яєць, і їм потрібно знайти застосування. Огретен готується саме з вареними яйцями і може бути чудовим варіантом швидкого і смачного сніданку або вечері.
Що знадобиться для приготування
П'ять - шість варених яєць
Два свіжих...

1-10 11-20 ... 1821-1830 1831-1840 1841-1850 1851-1860 1861-1870 ... 3601-3610 3611-3620