Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з печеним перцем і куркою?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам курячого філе Три яйця Два великих солодких болгарських перцю (краще різних кольорів) Сіль за смаком Трохи майонезу (або сметани) Приготування Куряче філе відварюємо в злегка підсоленій воді. Якщо хочете, щоб у м'яса був більш насичений смак, а бульйон вийшов ароматним, додайте в бульйон білі коріння (корінь петрушки або пастернак), моркву і невеликий пучок кропу. Для гостроти можна покласти пару горошин чорного перцю. Поки вариться м'ясо, запікаємо болгарський перець. Гарячим кладемо його в поліетиленовий пакет, зав'язуємо і залишаємо на 10 хвилин. Тоді шкірка дуже легко зніметься. Готове філе повністю остудити, нарізати кубиками. Болгарський перець ріжемо смужками, потім кубиками. Яйця відварюємо і теж нарізаємо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, солимо за смаком. Заправляємо майонезом або сметаною і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |