Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з печеним перцем і куркою?
Чудовий легкий салатик, який обов'язково сподобається любителям солодкого болгарського перцю. Печений перець має незвичайний солодкувато-терпкий смак, і це надає салату особливу, пікантну нотку.
Що знадобиться для приготування
300 грам курячого філе
Три яйця
Два великих солодких болгарських перцю (краще різних кольорів)
Сіль за смаком
Трохи майонезу (або сметани)

Приготування

Куряче філе відварюємо в злегка підсоленій воді. Якщо хочете, щоб у м'яса був більш насичений смак, а бульйон вийшов ароматним, додайте в бульйон білі коріння (корінь петрушки або пастернак), моркву і невеликий пучок кропу. Для гостроти можна покласти пару горошин чорного перцю.
Поки вариться м'ясо, запікаємо болгарський перець. Гарячим кладемо його в поліетиленовий пакет, зав'язуємо і залишаємо на 10 хвилин. Тоді шкірка дуже легко зніметься.
Готове філе повністю остудити, нарізати кубиками. Болгарський перець ріжемо смужками, потім кубиками. Яйця відварюємо і теж нарізаємо кубиками.
Змішуємо всі інгредієнти, солимо за смаком. Заправляємо майонезом або сметаною і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, кубиками
Що таке фытыр і як його готувати?
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Як приготувати картоплю, запечену з начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: