Главная » Статьи » Рецепти |
Тонке і хрустке тісто для піци
![]() Що знадобиться для приготування Літрова банка борошна 50 грам свіжих дріжджів або 10 грам сухих 250 мл молока 100 грам рослинного масла Одне яйце Сіль і цукор за смаком Приготування Молоко підігріти до кімнатної температури, перелити його в глибоку посуд. Покласти в нього дріжджі, цукор і сіль, розчинити. Додати збите яйце, рослинне масло, борошно, все змішати і вимісити гладке тісто. Воно повинно вийти м'яким, але еластичним і легко відставати від рук. Перекласти тісто в поліетиленовий пакет і покласти на годину в холодильник. За цей час ви встигнете приготувати начинку для піци або для пиріжків. Тісто дістаємо з холодильника, розкачуємо за розміром дека ( його змащуємо маслом). Відразу ж розкладаємо начинку і ставимо піцу в духовку. найголовніше – не давати тесту стояти в теплі щоб воно піднімалося, інакше воно буде як здобне. Випікаємо як звичайну піцу – на середньому вогні до готовності. Якщо готувати булочки або пиріжки, то після оброблення їх потрібно залишити в теплі на півгодини. Тісто добре підніметься і при випіканні вийдуть здобні вироби. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |