Главная » Статьи » Рецепти |
Соус з кунжутного насіння
Всім відомо, що кунжутне насіння з усіх відомих продуктів, є найбільш багаті кальцієм. До того ж вони дуже смачні і їх використовують в багатьох стравах. А я розповім, як готувати соус з кунжутного насіння. Інгредієнти для напівфабрикату Склянку кунжутного насіння Стакан соняшникової олії Спосіб приготування Не дивуйтеся, що так мало інгредієнтів. Цього достатньо, щоб отримати чудовий за смаком східний соус, який тут називають салатом, хоча швидше за все, все ж це соус. В блендері змішуєте кунжутне насіння і соняшникову місце і подрібнюєте і перемішуєте все до однорідної маси, за консистенцією нагадує домашню сметану. Все. Напівфабрикат готовий. Злийте його в баночку і поставте в холодильник. Як готувати соус В глибоку тарілку відлийте необхідну кількість приготованого напівфабрикату. Додайте за смаком соняшникової олії, оцту і солі. Приблизно столову ложку олії, половинку тієї ложки оцту, сіль за смаком. Хто любить, може дрібно накришити зелені. Їсти такий соус можна з чим завгодно, хоч з птахом, хоч з рибою, хоч з м'ясом, хоч з овочами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |