Главная » Статьи » Рецепти

Що можна приготувати з часникових стрілок?
Стрілки часнику (вони ж квітконоси) обов'язково потрібно обламувати, інакше вся сила піде не в цибулину, а насіння, які утворюються на верхівці стрілки після цвітіння. Викидати стрілки не потрібно, з них можна приготувати багато смачних і корисних страв. Ось одне з них - тушковані часникові стрілки.
Що потрібно для приготування
Часникові стрілки
Рослинна олія
Сіль
Томатний сік (краще домашнього приготування)
Приготування

Часникові стрілки промити, кінчики (насінну частину) зрізати. Стрілки нарізати невеликими шматочками. У сковорідці розігріти трохи рослинної олії, викласти стрілки і відразу ж посолити. Стрілки повинні віддати сік в якому вони і будуть гаситися. Накрити сковорідку кришкою, зробити невеликий вогонь і тушкувати хвилин десять. Потім влити томатний сік і тушкувати до готовності. За смаком готові часникові стрілки нагадують тушковані гриби з гострим смаком.
З часниковими стрілками можна зробити омлет. Приготувати їх або у власному соку або в томаті (як написано вище) і залити омлетною сумішшю. Накрити і довести омлет до готовності.
Стрілки можна промити, нарізати і заготовити на зиму, вони заморожування зберігають всі вітаміни.
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, стрілки
Як приготувати страву «Яєчні гнізда»?
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Як спекти сирні палички?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: