Главная » Статьи » Рецепти |
Суп м'ясний з овочами в горщику
Один з варіантів приготування смачного м'ясного супу в горщику. Ніжно люблю такі супи, вони смачні, наваристі, при наявності таймера, автоматично відключає духовку, процес приготування спрощується до межі. Практично сам горщик варить Необхідні продукти: шістсот грамів м'яса; чотири з половиною літри води; вісімсот грамів капусти; двісті грамів шинки (в принципі, її можна не класти); двісті грамів маленьких помідорів; двісті п'ятдесят грамів некрупною картоплі; перчик і сіль; одна ріпа (за бажанням); цибулина; одна морквина; по одному корінця селери і петрушки; невелику кількість зелені петрушки та кропу; Варимо м'ясо у воді до полуготовности.Режем коріння, моркву і ріпу соломкою, капусту - тонкими скибочками разом з качаном (якщо остання не надто жорстка). М'ясо і шинку ріжемо соломкою. Картоплю чистимо, але не ріжемо. У великий глиняний горщик кладемо шарами моркву, м'ясо, шинку, коріння, ріпу, капусту. Зверху кладемо пов'язану в пучочек зелень, помідори, цілу картоплю, наливаємо бульйон (у нім варилося м'ясо), солимо, перчимо і тушкуємо в духовці півтори години. Вогонь середній. Подаємо в горщику, вийнявши зелень і цибулю. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |