Главная » Статьи » Рецепти

Суп м'ясний з овочами в горщику
Один з варіантів приготування смачного м'ясного супу в горщику. Ніжно люблю такі супи, вони смачні, наваристі, при наявності таймера, автоматично відключає духовку, процес приготування спрощується до межі. Практично сам горщик варить
Необхідні продукти:
шістсот грамів м'яса;
чотири з половиною літри води;
вісімсот грамів капусти;
двісті грамів шинки (в принципі, її можна не класти);
двісті грамів маленьких помідорів;
двісті п'ятдесят грамів некрупною картоплі;
перчик і сіль;
одна ріпа (за бажанням);
цибулина;
одна морквина;
по одному корінця селери і петрушки;
невелику кількість зелені петрушки та кропу;

Варимо м'ясо у воді до полуготовности.Режем коріння, моркву і ріпу соломкою, капусту - тонкими скибочками разом з качаном (якщо остання не надто жорстка). М'ясо і шинку ріжемо соломкою. Картоплю чистимо, але не ріжемо. У великий глиняний горщик кладемо шарами моркву, м'ясо, шинку, коріння, ріпу, капусту. Зверху кладемо пов'язану в пучочек зелень, помідори, цілу картоплю, наливаємо бульйон (у нім варилося м'ясо), солимо, перчимо і тушкуємо в духовці півтори години. Вогонь середній. Подаємо в горщику, вийнявши зелень і цибулю.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: м'ясо, двісті
Смачні торти: 15 рецептів з фото
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Курча з баклажанами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: