Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити закусочний рибний торт?
В основі коржі торта, приготовані з рибного філе, а прошарок - тушковані овочі, приправлені спеціями, майонезом і сметаною. Готувати торт краще заздалегідь, щоб він міг просочитися. Необхідні продукти 700 грам моркви 700 - 800 грам рибного філе 200 грам сиру Одна цибулина Три - чотири зубчики часнику Дві столові ложки сметани 100 грам майонезу Два яйця Три столові ложки манки Три столові ложки борошна Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Приготування Філе нарізати шматочками і подрібнити в комбайні до стану пюре. Додати яйця, сіль, спеції за смаком, манку і борошно. Добре перемішати і залишити хвилин на двадцять щоб манка трохи розбухла. Потім спекти на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Смажити як звичайні млинці, але товстенькі, подрумянивать також з двох сторін. Має в підсумку вийти чотири коржа. Морквину натерти на тертці, цибулю дрібно порізати. Спочатку тушкуємо на сковорідці моркву з додаванням води, потім викладаємо цибулю, тушкуємо до готовності (овочі повинні стати м'якими). Даємо охолонути, додаємо подрібнений часник, тертий сир, майонез і сметану. Готові коржі промазуємо овочевий сумішшю, складаємо один на інший, верх і боки теж обмазуємо. Ставимо в холодильник на ніч, прикрашаємо перед подачею до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |