Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити закусочний рибний торт?
В основі коржі торта, приготовані з рибного філе, а прошарок - тушковані овочі, приправлені спеціями, майонезом і сметаною. Готувати торт краще заздалегідь, щоб він міг просочитися.
Необхідні продукти
700 грам моркви
700 - 800 грам рибного філе
200 грам сиру
Одна цибулина
Три - чотири зубчики часнику
Дві столові ложки сметани
100 грам майонезу
Два яйця
Три столові ложки манки
Три столові ложки борошна
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Філе нарізати шматочками і подрібнити в комбайні до стану пюре. Додати яйця, сіль, спеції за смаком, манку і борошно. Добре перемішати і залишити хвилин на двадцять щоб манка трохи розбухла. Потім спекти на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Смажити як звичайні млинці, але товстенькі, подрумянивать також з двох сторін. Має в підсумку вийти чотири коржа.

Морквину натерти на тертці, цибулю дрібно порізати. Спочатку тушкуємо на сковорідці моркву з додаванням води, потім викладаємо цибулю, тушкуємо до готовності (овочі повинні стати м'якими). Даємо охолонути, додаємо подрібнений часник, тертий сир, майонез і сметану. Готові коржі промазуємо овочевий сумішшю, складаємо один на інший, верх і боки теж обмазуємо. Ставимо в холодильник на ніч, прикрашаємо перед подачею до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, тушкуємо
Рецепт майонезу без яєць
Яловичина з брюссельською капустою
Як приготувати вдома арахісове масло?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: