Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити закуску з часникових стрілок з овочами?
У справжньої господині все йде у справу і будь-які продукти знаходять застосування. Цей рецепт - найкраще тому підтвердження. Із здавалося б непотрібних стрілок часнику, які багато викидають, можна приготувати смачну гостреньку закуску. Що знадобиться для приготування 300 грам часникових стрілок 50 грам бекону (шинки) Одна морквина Одні солодкий болгарський перець 200 мл томатного соку По щіпці сухого орегано і чорного меленого перцю Сіль за смаком Трохи рослинного масла Приготування Часникові стрілки вимити, обрізати гострі носики з насіннєвими коробочками. Самі стебла нарізати шматочками. Бекон нарізати смужками, солодкий перець - кубиками, моркву потерти на крупній тертці. Викласти бекон на сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла. Коли трохи підрум'яниться додати часникові стрілки і на слабкому вогні обсмажувати хвилин десять. Потім додати моркву і солодкий перець, через кілька хвилин влити томатний сік і тушкувати під кришкою 20 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. В кінці приготування додайте орегано, посоліть і поперчіть. Закуску можна подавати і в холодному, і в гарячому вигляді, як самостійне блюдо або як гарнір. Можна у вже готову страву вилити омлетну суміш і зробити складний омлет - теж вийде дуже смачно. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |