Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити вітамінний салат?
![]() Що знадобиться для приготування Один свіжий огірок Один персик Половинка великого апельсина Невеликий червоний болгарський перець 100 грам крабового м'яса 100 грам нежирної сметани Сіль і перець за смаком Приготування З цієї кількості продуктів вийде дві невеликі порції. Персик обдати окропом, зняти шкірку, м'якоть нарізати невеликими кубиками. Очистити від шкірки огірок, теж нарізати кубиками. Апельсин розділити на часточки, з кожної часточки зняти прозору плівочку, м'якоть нарізати шматочками. Болгарський перець розрізати уздовж, видалити насіння, нарізати брусочками або невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, з'єднати з дрібно нарізаним крабовим м'ясом. Розкласти по креманкам або по салатникам і залити сметаною. Сметану потрібно збити міксером щоб вона стала пишніше і додати за смаком сіль і чорний мелений перець. Замість крабового м'яса можна покласти крабові палички, але це на любителя, все ж краще зробити салат з натуральних продуктів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |