Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити сирний торт на основі печива?
Освіжаючий, легкий тортик готується без випічки. Сир для нього обов'язково повинен бути кремоподібної консистенції. Фрукти і ягоди підбирайте по своєму смаку, можна брати будь-які.
Що знадобиться для приготування
100 грам вершкового масла
80 грам пісочного печива
80 грам мигдального (можна замінити вівсяним) печива
400 грам сиру
100 грам цукру
150 грам ягід
250 грам йогурту
Два білка
20 грам швидкорозчинного желатину
Цедра і сік одного лимона
Приготування

Печиво розтовкти в крихту і змішати з м'яким вершковим маслом, повинна вийти густа в'язка маса. Змастити маслом дно і боки рознімної форми (діаметр 24 - 26 см), викласти основу з масла і печива, розподілити по дну добре утрамбовуючи руками. Прибрати на годину в холодильник.
Змішати сир, йогурт і натерту лимонну цедру. Лимонний сік підігріти (він повинен бути гарячим, але не кип'ятити), розчинити желатин. Процідити, змішати з сирною масою. Білки з цукром збити в міцну піну і обережно змішати з сирною масою.
Форму з основою дістати, викласти невеликий шар крему, на нього - фрукти - ягоди і залити все рештою кремом. Прикрасити верх і поставити на ніч в холодильник щоб торт настоявся.
Категория: Рецепти |
| Теги: фрукти, сир
Як приготувати салат з шинкою і авокадо?
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Варення з апельсинових скоринок - як готувати?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: