Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити сирний торт на основі печива?
Освіжаючий, легкий тортик готується без випічки. Сир для нього обов'язково повинен бути кремоподібної консистенції. Фрукти і ягоди підбирайте по своєму смаку, можна брати будь-які. Що знадобиться для приготування 100 грам вершкового масла 80 грам пісочного печива 80 грам мигдального (можна замінити вівсяним) печива 400 грам сиру 100 грам цукру 150 грам ягід 250 грам йогурту Два білка 20 грам швидкорозчинного желатину Цедра і сік одного лимона Приготування Печиво розтовкти в крихту і змішати з м'яким вершковим маслом, повинна вийти густа в'язка маса. Змастити маслом дно і боки рознімної форми (діаметр 24 - 26 см), викласти основу з масла і печива, розподілити по дну добре утрамбовуючи руками. Прибрати на годину в холодильник. Змішати сир, йогурт і натерту лимонну цедру. Лимонний сік підігріти (він повинен бути гарячим, але не кип'ятити), розчинити желатин. Процідити, змішати з сирною масою. Білки з цукром збити в міцну піну і обережно змішати з сирною масою. Форму з основою дістати, викласти невеликий шар крему, на нього - фрукти - ягоди і залити все рештою кремом. Прикрасити верх і поставити на ніч в холодильник щоб торт настоявся. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |