Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити коржики з цибулею?
Коржі робляться з дріжджового тіста можна приготувати з начинкою або без неї. Випікаються на сухій сковорідці без масла. Що знадобиться для приготування 300 мл теплої води Чотири склянки борошна 20 грам свіжих дріжджів Дві - три великих цибулини Рослинна олія для обсмажування цибулі Чайна ложка солі Половина чайної ложки цукру Приготування Дріжджі розтерти з цукром і сіллю, влити теплу воду. Залишити на десять хвилин. Поки дріжджі набирають силу, ріжемо дрібними кубиками цибулю, злегка обсмажуємо її на рослинній олії. Даємо охолонути. Просіваємо борошно, додаємо її в рідину, додаємо обсмажені цибулю і вимішуємо м'яке однорідне тісто. Формуємо з нього кулю, перекладаємо в каструлю, накриваємо і даємо в теплому місці підійти. Приблизно через годину тісто збільшиться в два рази, тоді його потрібно обім'яти і розібрати на двадцять однакових кульок. Залишити хвилин на десять, потім кожен розкачати в корж (не дуже тонко, діаметром близько 10 см) і обсмажити на сухій сковорідці. Вогонь робимо середній щоб коржі не пригоріли. Якщо хочете зробити з начинкою, то дрібно порубаєте зелень, змішайте її з сиром, бринзою, сиром і покладіть ложку начинки на одну половину коржа. Накрийте другою половиною, з'єднайте краї і обсмажте на сухій сковорідці. Готові коржі обов'язково змастіть вершковим маслом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |