Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити коржики з цибулею?
Коржі робляться з дріжджового тіста можна приготувати з начинкою або без неї. Випікаються на сухій сковорідці без масла.
Що знадобиться для приготування
300 мл теплої води
Чотири склянки борошна
20 грам свіжих дріжджів
Дві - три великих цибулини
Рослинна олія для обсмажування цибулі
Чайна ложка солі
Половина чайної ложки цукру
Приготування

Дріжджі розтерти з цукром і сіллю, влити теплу воду. Залишити на десять хвилин. Поки дріжджі набирають силу, ріжемо дрібними кубиками цибулю, злегка обсмажуємо її на рослинній олії. Даємо охолонути.
Просіваємо борошно, додаємо її в рідину, додаємо обсмажені цибулю і вимішуємо м'яке однорідне тісто. Формуємо з нього кулю, перекладаємо в каструлю, накриваємо і даємо в теплому місці підійти. Приблизно через годину тісто збільшиться в два рази, тоді його потрібно обім'яти і розібрати на двадцять однакових кульок. Залишити хвилин на десять, потім кожен розкачати в корж (не дуже тонко, діаметром близько 10 см) і обсмажити на сухій сковорідці. Вогонь робимо середній щоб коржі не пригоріли.

Якщо хочете зробити з начинкою, то дрібно порубаєте зелень, змішайте її з сиром, бринзою, сиром і покладіть ложку начинки на одну половину коржа. Накрийте другою половиною, з'єднайте краї і обсмажте на сухій сковорідці. Готові коржі обов'язково змастіть вершковим маслом.
Категория: Рецепти |
| Теги: сухій, коржі
Що з'їсти на сніданок?
Як готується суп з селерою і сиром?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: