Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити хрусткий лаваш з сиром?
Дуже легкий рецепт універсального застосування. Хрустики з лаваша з начинкою з розплавленого сиру підійдуть і до першого блюда, і до другого, до овочевих салатів і чашечці ранкової кави. Робити їх дуже швидко - поки розігрівається суп або салат робиться, хрустики будуть вже готові.
Що знадобиться для приготування
Тонкий вірменський лаваш
Твердий сир
Зелень кропу або петрушки (не обов'язково)
Приготування

Робити хрустики елементарно. Беремо аркуш лаваша, сир нарізаємо тонкими пластинами або трикутниками. На одну сторону викладаємо сир, накриваємо другою половиною і відправляємо лаваш на розігріту сковорідку (її нічим не змащувати!). Тримаємо на вогні (вогонь повинен бути середнім) за дві - три хвилини з кожного боку, щоб сир встиг прогрітися і став м'яким. Знімаємо зі сковорідки, відразу ж, поки гарячий, нарізаємо на порційні шматочки.
Якщо сковорідка невелика, лаваш розрізати на дві - три частини. Близько до країв сир розкладати не потрібно щоб він не витік при нагріванні. За бажанням до сиру можна додати дрібно нарізану зелень і трошки часничку.
Як варіант - зробити порційно, відразу нарізати лаваш потрібного розміру, покласти сир і загорнути конвертиком. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: лаваш, сир
Яловичина з брюссельською капустою
Смачні рецепти розсольнику
Розсольник по-купецькому
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: