Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити хлібні палички з прянощами?
Хлібні палички робляться з несолодкого дріжджового тіста, такого ж, яка йде для випікання хліба. Його приготуйте по своєму коханому рецептом, або виберіть один з рецептів дріжджового тіста, розміщених на нашому сайті. Що знадобиться для приготування Дріжджове тісто Сушений або свіжий базилік, петрушка, кріп Часник Суміш мелених перців Шматочки сушеного перцю Рослинна олія Приготування В дріжджове тісто додаємо спеції, додавайте щедро, не шкодуйте! Чим більше покладіть спецій та прянощів - тим пахучіше і смачніше вийде випічка. Потім ділимо тісто на невеликі шматочки, формуємо з кожного ковбаску. Занурюємо її в олію, кладемо по одній на пекарській папір, звертаємо в щільний рулон. Викладаємо утворені трубочки на деко впритул одну до іншої. Бокові сторони не закручуйте, вони повинні бути відкритими. При такому способі формування тісто в трубочках буде зростати тільки у довжину. Випікайте на середньому вогні до готовності. перед тим як зняти пекарську папір, дайте паличкам трохи постояти, накрийте його рушником. Якщо хочете щоб випічка була більш рум'яної, вже готові палички змастіть яйцем і знову поставте ненадовго в духовку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |