Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити яблучний пиріг на сирному тісті?
В багатошаровій дуже приємне поєднання сирного тіста і кисло-солодких яблук.
Необхідні продукти для тесту
200 грам сиру
Два яйця
2,5 склянки борошна
150 грам вершкового масла
Склянку цукру
Півтори чайних ложки розпушувача

Для начинки

П'ять яблук
Цедра половинки лимона
Дві столові ложки цукру
Дві чайних ложки лимонного соку
Жовток і чайна ложка молока для верху пирога
Приготування

Охолоджене масло нарізати кубиками муку змішану з цукром. Рубаємо ножем і потім руками розтираємо в крихту. Додаємо сир. Перемішуємо, додаємо яйця, розпушувач і замішуємо тісто. Накриваємо його плівкою, прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
Яблука ріжемо часточками, збризкуємо лимонним соком. Посипаємо цедрою, цукром. За бажанням можна додати корицю. Начинка готова.
Тісто ділимо на дві частини. Одну викладаємо у форму. Руками розподіляємо по дну і стінкам, викладаємо начинку. Другу частину розкачуємо за розміром форми, накриваємо начинку, краї трохи притискаємо.
Верх пирога змащуємо жовтком змішаним з молоком. Ставимо пиріг з гарячу духовку, випікаємо 35 - 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, викладаємо
Торт сметанно-банановий
Фокачча з цибулею і шавлією
Запіканка з сиру і вермішелі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: