Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити яблучні коржі?
Яблучні коржі - це один з варіантів печива з додаванням тертих яблук. Якщо ви належите до любителів яблучної випічки обов'язково спробуйте коржі, тим більше що готувати їх нескладно і швидко. Що знадобиться для приготування Два яйця Дві столові ложки вершків (можна замінити сметаною) 150 грам цукру 125 мл рослинного масла 250 грам борошна Пакетик ванільного цукру Дві чайних ложки розпушувача Щіпка солі Дві столові ложки лимонного соку 600 г яблук (краще кислих або кисло - солодкого смаку) Приготування З яблук зняти шкірку, м'якоть нарізати невеликими кубиками, скропити лимонним соком. Збити яйця з цукром в пишну масу, додати вершки або нежирну сметану, ванільний цукор, сіль. Ще раз збити. Влити масло, ретельно вимішати його в суміш. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Додати в масляно - яєчну суміш, добре розмішати, в самому кінці додати в тісто яблука. Залишити на півгодини. Деко застелити пекарської папером. Викласти печиво столовою ложкою на невеликій відстані одне від іншого і випікати в розігрітій до 175 градусів духовці. Час випікання 15 - 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |