Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити апельсиново-банановий коктейль?
Влітку, коли багато свіжих фруктів і ягід, цей рецепт навряд чи можна назвати актуальним. Але взимку і навесні, під час авітамінозу та сезонної хандри, такий яскравий, корисний напій буде дуже до речі. Пропорції в рецепті вказувати не буду - в коктейлі задіяні лише два фрукта - апельсин і банан. Що нам знадобиться Апельсини Банани Трохи харчового льоду (за бажанням) Ложечка меду (не обов'язково, але якщо любите солодке - додавайте) Приготування Коктейль можна приготувати двома способами. Перший - апельсини розрізати на дві половинки і віджати сік за допомогою соковижималки для цитрусових. Перелити його в блендері, туди ж нарізані шматочками завантажити банани і все збити. Якщо додаєте мед - покладіть його разом з бананами. Якщо додаєте харчовий лід - покладіть його коли коктейль вже взбит і збийте ще раз до подрібнення льоду в крихту. Готовий коктейль відразу ж розлийте по келихах. Другий спосіб - очистіть апельсин від шкірки, розділіть на часточки і з кожної часточки зніміть білу плівочку. Потім часточки апельсина і шматочки банана покладіть в блендер і збийте в однорідну масу. Мед і харчовий лід додавайте на тих же етапах приготування, що і в першому рецепті. Ще один варіант - додати трохи кефіру, але тоді мед стає обов'язковим компонентом - без нього коктейль вийде кислуватого смаку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |