Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти солодкий перець з оливками і м'ятою?
Звичайно ж блюдо з такими інгредієнтами відноситься до середземноморської кухні. Майже на сто відсотків воно складається з солодкого болгарського перцю, смак якого відтіняють спеції і оливки.
Що знадобиться для приготування
Кілограм стиглого солодкого м'ясистого перцю
Одна цибулина
100 грам оливок без кісточки
Дві столові ложки винного оцту
Дві столові ложки дрібно посіченої свіжої м'яти
Червоний гострий перець, чорний перець і сіль за смаком
Щіпка куркуми
Дві - три зубчики часнику

Приготування

Перці миємо, обсушуємо і змащуємо олією. Викладаємо на деко і відправляємо в духовку. На досить великому вогні запікаємо, шкірка повинна потемніти і лопнути. Гарячі перці складаємо в пакет, зав'язуємо, залишаємо хвилин на десять. Потім дістаємо, знімаємо шкірку, виймаємо плодоніжку і видаляємо насіння. М'якоть нарізаємо смужками шириною в два сантиметри.
Цибулю ріжемо дрібно, обсмажуємо в маслі, додаємо часник, всі спеції, обсмажуємо дві хвилини. Викладаємо в сотейник перець, нарізані кружечками оливки, солимо і перчимо за смаком, вливаємо оцет. Під кришкою прогріваємо всі п'ять хвилин. Перед подачею до столу посипаємо блюдо свіжою м'ятою.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, Перець
Фруктовий пиріг на кислому молоці
Як спекти печиво "Кали"?
Ікра з кабачків і баклажанів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: