Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти м'ясо з часником і розмарином?
Все, що вам потрібно зробити, - це дістати з холодильника шматок свинини або яловичини, з ранку замаринувати його, а ввечері відправити в духовку. Праць практично ніяких, а виходить смачне і ситне блюдо.
Що знадобиться для приготування
Шматок свинини (вага близько кілограма)
Столова ложка солі
По половині чайної ложки меленого чорного перцю і сухого розмарину
Сік півтора лимонів
Три столових ложки рослинного масла
Дві столові ложки діжонської гірчиці
Десять зубчиків часнику

Приготування

Рослинне масло злегка збийте з гірчицею і лимонним соком. Посоліть, додайте мелений перець і розмарин. Свинину нашпигуйте часточками часнику (краще не цілими, а розрізаними на пластини). Кладемо м'ясо в маринад, перевертаємо до тих пір, поки маринад не покриє весь шматок. Закриваємо плівкою або кришкою, прибираємо в холодильник, залишаємо мінімум на шість годин. Краще залишити на ніч або на добу - чим довше буде маринуватися м'ясо, тим смачніше і соковитіше воно вийде.

Замариноване м'ясо перекладаємо у форму (якщо є жир на м'ясі, покладіть жирної стороною вгору). Накриваємо форму фольгою й запікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці приблизно годину. Потім фольгу прибираємо, вогонь робимо трохи менше і запікаємо ще 30-40 хвилин. Подаємо з будь-яким гарніром або з овочевим салатом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, прибираємо
Фокачча з цибулею і шавлією
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Суп курячий з брокколі і зеленою квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: