Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти цвітну капусту з грибами?
Дуже смачну страву, що з'їдається за один присід. Можна приготувати його з різними візерунками - з борошна і молока або яєць, борошна і молока з додаванням вершків, сметани.
Необхідні продукти
Невеликий качанчик цвітної капусти
300 грам свіжих печериць
Дві цибулини
100 грам твердого сиру
Рослинна олія
Сіль, перець, спеції за смаком

Для заливки

Вершкове масло
Три столові ложки борошна
Пол-літра молока
Приготування

Капусту розібрати на невеликі суцвіття, відварити дві - три хвилини в підсоленій воді. Відкинути на друшляк.
Цибулю дрібно нарізати, гриби нарізати скибочками. Спочатку обсмажити в олії цибулю до прозорого стану, додати гриби, обсмажувати все разом поки рідина з грибів повністю не випарується.
Сир натерти на дрібній тертці.

В окремій сковорідці розтопити вершкове масло, покласти борошно і злегка підсмажити. Влити молоко, посолити, додати перчик і спеції, розмішати і довести до кипіння.
У змащену маслом форму викласти капусту, зверху - смажені гриби з цибулею. Залити заливкою, посипати тертим сиром. Поставити в гарячу духовку, запікати до підрум'янення.
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, ГРИБИ
Китайський салат з кукурудзою
Як приготувати пасту з соусом песто?
Рецепти млинців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: