Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти тонкі млинці на молоці?
Навіть якщо користуватися одним і тим же рецептом приготування млинців, але робити тісто з різних за якістю продуктів і пекти млинці на різних сковорідках, то і результати будуть відрізнятися. Для цього рецепта потрібно гарне молоко і вершкове масло. А щоб млинці були жовтими, додайте щіпку куркуми або кілька крапель харчового барвника. Що знадобиться для приготування 500 мл цільного молока Чотири яйця 450 - 500 грам борошна Дві столових ложки рослинного масла 50 грам вершкового масла Чайна ложка (без гірки) солі Столова ложка цукру Щіпка меленої куркуми (порошок) або дві - три крапельки харчового барвника Приготування Молочко злегка підігріваємо до теплого стану. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, даємо йому охолонути до кімнатної температури. В молоко вбиваємо яйця, віночком або міксером добре збиваємо. Вливаємо тепленьке вершкове масло і рослинна олія. Кладемо сіль і цукор. Ще раз збиваємо. Якщо додаєте харчовий барвник, то додайте його зараз, на цій стадії приготування. Якщо додасте порошок куркуми, то змішайте його з просіяним борошном (борошна для початку беріть 450 грам). Поступово підсипати борошно в рідину і збивайте міксером тісто. По густоті воно має бути як рідка сметана. Залиште тісто на півгодини. Наливайте ополоником на розігріту сковороду з маслом і випікайте млинці як зазвичай - підрум'янюючи їх з двох сторін. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |