Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти шоколадне печиво?
Печиво за цим рецептом можна приготувати заздалегідь і до свята порадувати друзів незвичними, смачними подарунками. Зробіть його і шоколадним, і ванільним, різних форм і прикрасьте як вам подобається. Що знадобиться для приготування 250 грам борошна 150 грам крохмалю 100 грам цукрової пудри або 150 грам цукру 200 грам м'якого маргарину або вершкового масла Білок одного яйця Пакетик ванільного цукру Дві - три чайних ложки какао Приготування Маргарин або масло кімнатної температури розтерти з цукром або пудрою, додати ванільний цукор. Білок міксером на високій швидкості збити в міцну піну (щоб вийшли стійкі піки). Обережно змішати з масляною масою. Борошно просіяти, з'єднати її з крохмалем, какао і додати до решти інгредієнтів. Замісити м'яке тісто. зручніше Тісто розкачати на папері для випічки або на пергаменті. Розкачайте шар товщиною близько одного сантиметра, фігурками вирізуйте печиво і викладайте на застелений пергаментом деко. Печиво випікається дуже швидко, при температурі 180 - 200 градусів (залежить від духовки) досить сім - вісім хвилин. Головне не перетримати печиво, воно повинно залишитися м'яким і розсипчастим. Можна тісто розділити на дві частини і в одну додати побільше ванільного цукру і трохи жовтої харчової фарби - тоді вийде відразу два види печива. Готове печиво остудити і прикрасити на свій розсуд. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |