Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти пиріг з бараниною?
Для приготування дуже смачного пирога з начинкою з баранини нам буде потрібно: 600 грамів м'якоті молодого баранчика; один стаканчик міцного м'ясного бульйону; 10 великих печериць; 4 штуки лука шарлот; головка часничку; склянку сухого червоного вина; пару гілочок розмарину; яйце; 8 листочків листкового тіста; 3 ст. ложка оливкової олії; ст. ложка соняшникової олії; сіль і чорний перець; Приготування: баранину Ріжемо маленькими шматками, дрібно рубаємо часник і цибулю, печериці ріжемо четвертинками. Натираємо сумішшю баранину з солі, оливкової олії і перцю. Обсмажуємо на сковорідці на оливки. олії, прибираємо м'ясо на тарілку. На цій же сковорідці смажимо часник і цибулю, засипаємо печериці, додаємо розмарин, солимо і перчимо і смажимо 4 хвилини. Вливаємо бульйон, вино, кладемо м'ясо і тушкуємо приблизно 1 годину. Змащуємо раст. маслом 4 форми для запікання. На дно кожної форми кладемо пластинку листкового тіста. На тісто викладаємо четверту частину фаршу, зверху накриваємо другою платівкою тіста і защипуємо краю. Робимо отвір для пари, змащуємо пироги яйцем і печемо до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |