Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти яблучний пиріг з ягодами?
Дуже простий і смачний рецепт обов'язково сподобається любителям яблучних пирогів.
Що знадобиться для приготування

200 грам вершкового масла або маргарину
200 грам цукру
700 грам борошна
П'ять яєць
Щіпка солі
Пакетик розпушувача
500 грам яблук (бажано кислуватого смаку)
Жменю заморожених ягід (будь-яких, за смаком)
Приготування

маргарин Розтерти з цукром, збити міксером у пишну масу. В іншому посуді збити яйця з дрібкою солі. З'єднати обидві суміші, всипати просіяне борошно і розпушувач. Вимісити однорідне тісто. Розділити його на дві частини, одна повинна бути в два рази більше іншої. Більшу частину викладаємо у форму (її попередньо змастити маслом) і розподіляємо по денця, робимо бортики.
Нарізаємо яблука скибочками або кубиками, викладаємо на тісто, зверху засипаємо ягодами (якщо заморожена, не розморожувати), за бажанням можна посипати цукром і корицею.
З решти тіста робимо решітку, на неї розкладаємо прикраси з тіста - листочки або квіточки. Випікаємо пиріг сорок хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, збити
Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
Салат з помідорів з квасолею
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: