Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти гречане печиво?
Якщо немає гречаної муки, а бажання спробувати гречане печиво вихід знаходимо просто. Беремо гречану крупу і подрібнюємо її в кавомолці - проблема вирішена, і можна приступати до приготування печива.
Необхідні продукти
150 грам гречаної муки (гранований стакан наповнений до обідка)
150 грам цукру (приблизно три чверті склянки)
100 грам горіхів (будь-яких)
Одне яйце
Чайна ложка розпушувача
125 грам вершкового масла або маргарину
Кунжут для посипання печива (не обов'язково)
Приготування

Масло або маргарин кімнатної температури розтерти з цукром. Додати яйце, перемішати, всипати борошно і розпушувач. Вимісити однорідне тісто (можна скористатися міксером або кухонним комбайном) і додати подрібнені горіхи. Добре перемішати, влити дві столові ложки води і ще раз розмішати.
Деко застелити папером для випічки. Мокрими руками (або змазаними маслом) відривати від тіста маленькі шматочки і скачувати їх у кульки. Викладати на невеликій відстані один від іншого, злегка розплющити, посипати кунжутом. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 15 - 25 хвилин (залежить від духовки, якщо добре пече, то вистачить 15 хвилин).
Категория: Рецепти |
| Теги: від, гречане
Як готується салат "Подарунок"?
Смачні торти: 15 рецептів з фото
Як готується кавовий крем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: