Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти гречане печиво?
Якщо немає гречаної муки, а бажання спробувати гречане печиво вихід знаходимо просто. Беремо гречану крупу і подрібнюємо її в кавомолці - проблема вирішена, і можна приступати до приготування печива. Необхідні продукти 150 грам гречаної муки (гранований стакан наповнений до обідка) 150 грам цукру (приблизно три чверті склянки) 100 грам горіхів (будь-яких) Одне яйце Чайна ложка розпушувача 125 грам вершкового масла або маргарину Кунжут для посипання печива (не обов'язково) Приготування Масло або маргарин кімнатної температури розтерти з цукром. Додати яйце, перемішати, всипати борошно і розпушувач. Вимісити однорідне тісто (можна скористатися міксером або кухонним комбайном) і додати подрібнені горіхи. Добре перемішати, влити дві столові ложки води і ще раз розмішати. Деко застелити папером для випічки. Мокрими руками (або змазаними маслом) відривати від тіста маленькі шматочки і скачувати їх у кульки. Викладати на невеликій відстані один від іншого, злегка розплющити, посипати кунжутом. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 15 - 25 хвилин (залежить від духовки, якщо добре пече, то вистачить 15 хвилин). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |