Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати зелений салат з виноградом?
У цьому корисному салаті з освіжаючим смаком суцільні вітаміни. Готувати його можна в будь-який час року, влітку і восени з виноградом, а взимку можна зробити тільки з овочів. Заправка на вибір - з рослинної олії з лимонним соком або з майонезу. Необхідні продукти Половинка невеликого качана білокачанної капусти Чверть качана червонокачанної капусти Пучок будь-якого листового салату Три свіжих огірка 300 грам білого винограду (бажано без кісточок) Майонез Сіль за смаком Приготування Обидва види капусти тонко шаткуємо і перетираємо з сіллю. Салатні листя моєму, даємо стекти воді і рвемо руками - так зберігається більше вітамінів. Огірок нарізаємо тонкою соломкою, виноград розрізаємо навпіл (якщо виноград з кісточками, їх видаляємо). Все змішуємо з капустою, заправляємо невеликою кількістю майонезу, підсолюємо якщо потрібно і відразу ж подаємо до столу. Якщо готуєте з заправкою з лимонного соку і рослинного масла, то спочатку приготуйте заправку (просто злегка збийте вінчиком лимонний сік з маслом) щоб вона настоялася, і потім починайте готувати салат. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |