Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати зелений салат з виноградом?
У цьому корисному салаті з освіжаючим смаком суцільні вітаміни. Готувати його можна в будь-який час року, влітку і восени з виноградом, а взимку можна зробити тільки з овочів. Заправка на вибір - з рослинної олії з лимонним соком або з майонезу.
Необхідні продукти
Половинка невеликого качана білокачанної капусти
Чверть качана червонокачанної капусти
Пучок будь-якого листового салату
Три свіжих огірка
300 грам білого винограду (бажано без кісточок)
Майонез
Сіль за смаком
Приготування

Обидва види капусти тонко шаткуємо і перетираємо з сіллю. Салатні листя моєму, даємо стекти воді і рвемо руками - так зберігається більше вітамінів. Огірок нарізаємо тонкою соломкою, виноград розрізаємо навпіл (якщо виноград з кісточками, їх видаляємо). Все змішуємо з капустою, заправляємо невеликою кількістю майонезу, підсолюємо якщо потрібно і відразу ж подаємо до столу.
Якщо готуєте з заправкою з лимонного соку і рослинного масла, то спочатку приготуйте заправку (просто злегка збийте вінчиком лимонний сік з маслом) щоб вона настоялася, і потім починайте готувати салат.
Категория: Рецепти |
| Теги: виноград, качана
Як готується угорський гуляш?
Як готується запіканка з гречаної каші?
Пиріг з червоною смородиною і безе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: