Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати зелений салат з козячим сиром?
Дуже смачний і корисний салат, який легко приготувати і який дуже легко сприймається організмом. Буде хороший для вечері, коли хочеться з'їсти щось легке, але ситне і корисне. Що знадобиться для приготування Великий пучок зеленого листового салату Качанчик салату «Айсберг» Пучок листового червоного салату (або подвоїти порцію зеленого) 200 г козячого сиру або молодий бринзи з коров'ячого (козячого) молока 10 грам рідкого меду 50 мл кунжутного масла (можна оливкової) Половинка невеликого лимона Половина чайної ложки солі (за смаком) Половина чайної ложки чорного меленого перцю Приготування готуємо заправку. З половинки лимона віджимаємо сік, змішуємо його з кунжутним маслом, дрібкою солі і чайною ложечкою рідкого меду. Додаємо трохи чорного меленого перцю і все збиваємо виделкою. Салатні листя моєму під холодною проточною водою. Качанний салат розбираємо на листочки і теж добре миємо. В принципі - поєднання сортів салату не критично, можна готувати його зі звичайної городньої зелені - головне, щоб вам подобався смак. Листя салату різати ножем не потрібно - просто порвіть руками на шматочки. Додайте в салат невеликі шматочки козячого сиру, перемішайте і полийте заправкою. Корисний салат готовий! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |