Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з сиру і рису з яблуками та родзинками?
В цю запіканку піде молочна рисова каша і залишки сиру - його потрібно зовсім небагато, так що це дуже вдалий варіант прилаштувати залишки молочних продуктів.
Що знадобиться для приготування

Склянку сухого рису
Дві склянки молока
Вода
200 грам сиру
Три яйця
Цукор за смаком
Три яблука
100 грам родзинок
Пакетик ванільного цукру, мускатний горіх, кориця
Столова ложка сметани

Приготування

рис Відваріть на молоці з водою в розсипчасту молочну кашу. Додайте цукор при варінні (за смаком). Кашу остудити до кімнатної температури. Змішайте з сиром і розпареним родзинками.
Збийте два яйця, додайте їх до рису. Наріжте кубиками яблука (зріжте шкірку), змішайте з рисом, за смаком додайте мускатний горіх, ванільний цукор, корицю, перемішайте. Спробуйте на цукор - якщо потрібно, додайте ще.
Форму змастіть маслом, посипте панірувальними сухарями. Викладіть рисову масу, розрівняйте. Зверху змастіть сумішшю з одного яйця і сметану, посипте цукром і відправляйте запіканку в духовці. Запікайте при температурі 200 градусів до появи рум'яної скоринки. Подавати з будь-яким рідким варенням або з киселем.
Категория: Рецепти |
| Теги: запіканку, цукор
Рулети з лаваша з яблуками
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Як готується піца по-мексиканськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: