Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з м'ясним фаршем і баклажанами?
Проста і ситна запіканка готується досить швидко і може бути чудовим варіантом буденного вечері. Можна використовувати будь-м'ясний фарш, свіжі або заморожені баклажани. Що знадобиться для приготування Два баклажана (не дуже великих) Дві середні цибулини 700 грам м'ясного фаршу 200 мл натурального йогурту без добавок Одне яйце 50 грам ядер волоського горіха Сіль і запашний перець за смаком Дві часточки часнику Третину чайної ложки сухого орегано Приготування Баклажани нам потрібно нарізати кружечками (якщо заморожені - злегка розморозити і віджати). Обсмажуємо їх у олії до золотистого кольору (хвилини по дві з кожної сторони). Ріжемо дрібно цибулю, теж обсмажуємо в олії. Додаємо фарш, постійно перемішуємо, щоб він не схопився грудочками, додаємо спеції, сіль, обсмажуємо десять хвилин. Половину фаршу викладаємо у форму для запікання, посипаємо подрібненими горіхами, викладаємо половину баклажанів. Повторюємо шари. Збиваємо яйце з йогуртом, додаємо сіль, виливаємо заливку на баклажани. Можна верх посипати тертим сиром. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо півгодини. Заливка повинна загуснути і схопитися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |