Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з м'ясним фаршем і баклажанами?
![]() Що знадобиться для приготування Два баклажана (не дуже великих) Дві середні цибулини 700 грам м'ясного фаршу 200 мл натурального йогурту без добавок Одне яйце 50 грам ядер волоського горіха Сіль і запашний перець за смаком Дві часточки часнику Третину чайної ложки сухого орегано Приготування Баклажани нам потрібно нарізати кружечками (якщо заморожені - злегка розморозити і віджати). Обсмажуємо їх у олії до золотистого кольору (хвилини по дві з кожної сторони). Ріжемо дрібно цибулю, теж обсмажуємо в олії. Додаємо фарш, постійно перемішуємо, щоб він не схопився грудочками, додаємо спеції, сіль, обсмажуємо десять хвилин. Половину фаршу викладаємо у форму для запікання, посипаємо подрібненими горіхами, викладаємо половину баклажанів. Повторюємо шари. Збиваємо яйце з йогуртом, додаємо сіль, виливаємо заливку на баклажани. Можна верх посипати тертим сиром. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо півгодини. Заливка повинна загуснути і схопитися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |