Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з капусти і грибів?
Рецепт дієтичний і низькокалорійний, підійде тим, хто на дієті - 100 гр. запіканки міститься всього 60 ккал. Якщо хочете приготувати більш ґрунтовне страву можна додати м'ясний фарш.
Що знадобиться для приготування

100 грам ріпчастої цибулі
500 грам білокачанної капусти
Три яйця
200 грам печериць
100 мл знежиреного молока (жирність 1,5%)
Столова ложка рослинного масла
Сіль і перець за смаком
Пучок свіжої зелені (за бажанням)

Приготування

Цибулю дрібно порубати, гриби нарізати довільно. Обсмажити в сковорідці спочатку цибулю, потім покласти гриби. Поки гриби тушкуються, дрібно нашаткувати капусту, додати до грибів з цибулею. Все разом тушкувати десять хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
Форму для запікання змастити маслом, викласти капусту. Збити яйця з молоком, можна додати улюблені спеції, трохи посолити і покласти дрібно нарубану зелень (петрушку, кріп, кінзу, зелену цибулю). Заливку вилити у форму, поставити запіканку в духовку. При температурі 180 градусів вона буде готова через двадцять хвилин.
Готову запіканку посипати зеленню і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, ГРИБИ
Як готувати запечений перець, фарширований макаронами?
Сирне печиво
Як приготувати пиріжки з помідорами і бринзою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: