Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з капусти і грибів?
![]() Що знадобиться для приготування 100 грам ріпчастої цибулі 500 грам білокачанної капусти Три яйця 200 грам печериць 100 мл знежиреного молока (жирність 1,5%) Столова ложка рослинного масла Сіль і перець за смаком Пучок свіжої зелені (за бажанням) Приготування Цибулю дрібно порубати, гриби нарізати довільно. Обсмажити в сковорідці спочатку цибулю, потім покласти гриби. Поки гриби тушкуються, дрібно нашаткувати капусту, додати до грибів з цибулею. Все разом тушкувати десять хвилин. Посолити і поперчити за смаком. Форму для запікання змастити маслом, викласти капусту. Збити яйця з молоком, можна додати улюблені спеції, трохи посолити і покласти дрібно нарубану зелень (петрушку, кріп, кінзу, зелену цибулю). Заливку вилити у форму, поставити запіканку в духовку. При температурі 180 градусів вона буде готова через двадцять хвилин. Готову запіканку посипати зеленню і подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |