Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з грибами, куркою і омлетом?
Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, низькокалорійний рецепт. Якщо немає грибів для начинки, їх можна замінити зеленим горошком, кукурудзою, сосисками, шпинатом. Будь рецепт допускає імпровізацію, так що начинку підбирайте за смаком.
Необхідні продукти для фаршу
500 грам курячого філе
За три столові ложки вівсяних пластівців і молока
Три столові ложки сиру
Столова ложка майонезу (сметани)
Половинка сирого яйця
Сіль і перець за смаком
Зубчик часнику

Для начинки

400 грам грибів
50 грам сиру
Три яйця
50 мл молока
Сіль і приправи за смаком
Приготування

Пластівці замочити в молоці. Пропустити м'ясо і часник через м'ясорубку, змішати з сиром, яйцем, розмоченими в молоці пластівцями, майонезом. Приправити сіллю і перцем. Добре вимішати. Форму для запікання (діаметр 20 див.) змастити маслом, викласти фарш і розрівняти по денця і бортикам.
Гриби (заморожені не розморожувати) викласти на сковорідку, випарувати рідину. Нехай вони трохи тушкують у власному соку. Коли рідина випарується, посолити і поперчити. Збити яйця з молоком, посолити і поперчити за смаком. Додати в омлетну суміш гриби і нарізану шматочками сир. Вилити на основу з м'яса. Запікати при температурі 220 градусів 45 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, ГРИБИ
Осетрина, запечена шматком
Як приготувати салат з шинкою і авокадо?
Що приготувати з фаршу?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: