Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з грибами, куркою і омлетом?
![]() Необхідні продукти для фаршу 500 грам курячого філе За три столові ложки вівсяних пластівців і молока Три столові ложки сиру Столова ложка майонезу (сметани) Половинка сирого яйця Сіль і перець за смаком Зубчик часнику Для начинки 400 грам грибів 50 грам сиру Три яйця 50 мл молока Сіль і приправи за смаком Приготування Пластівці замочити в молоці. Пропустити м'ясо і часник через м'ясорубку, змішати з сиром, яйцем, розмоченими в молоці пластівцями, майонезом. Приправити сіллю і перцем. Добре вимішати. Форму для запікання (діаметр 20 див.) змастити маслом, викласти фарш і розрівняти по денця і бортикам. Гриби (заморожені не розморожувати) викласти на сковорідку, випарувати рідину. Нехай вони трохи тушкують у власному соку. Коли рідина випарується, посолити і поперчити. Збити яйця з молоком, посолити і поперчити за смаком. Додати в омлетну суміш гриби і нарізану шматочками сир. Вилити на основу з м'яса. Запікати при температурі 220 градусів 45 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |