Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні булочки з зеленню і шинкою?
Булочки готуються з заварного тіста. Їх можна подавати до перших і других страв і фарширувати різними начинками. Петрушку для більш пікантного смаку можна замінити кропом або базиліком. Що знадобиться для приготування Три яйця 169 грам борошна 250 мл. води 50 грам вершкового масла Половина чайної ложки солі 50 грам пармезану або іншого твердого сиру 80 грам бекону або шинки Невеликий пучок зелені (кріп, петрушка, базилік - на вибір) Приготування В каструльку або в кухлик потрібно налити води, покласти сіль, вершкове масло і поставити на вогонь. Дати закипіти. Розчинити сіль, і не знімаючи з вогню, додати борошно. Її потрібно відразу ж енергійно перемішайте до однорідної консистенції, поки тісто не збереться в один великий грудочку і не почне відставати від стінок. Тоді знімаємо каструлю з вогню й даємо охолонути хвилин п'ять. По одному додаємо яйця, після кожного розмішуючи тісто, поки воно повністю не вбере яйце. Сир тремо на дрібній тертці. Зелень і бекон (шинку) дрібно рубаємо. Додаємо в тісто і ретельно перемішуємо. За допомогою кондитерського мішечка або столової ложки викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і ставимо в духовку. Випікаємо булочки при температурі 180 градусів приблизно півгодини. Вони повинні збільшитися в об'ємі і придбати золотистий колір. Подаємо повністю охолодженими. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |