Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закуску «Свинячі сувої»?
щоразу перед якимось торжеством, або святом господині намагаються заздалегідь продумати меню. І, звичайно ж, велике бажання приготувати що-небудь смачне і незвичайне, ніж здивувати запрошених гостей і порадувати домочадців. Природно, що на продуктах не економлять. Але, використовуючи досить звичайні продукти можна приготувати оригінальні страви. Зокрема таку закуску, як «Свинячі сувої». Інгредієнти: Скибочки шинки - десять штук; Сир плавлений - 1 штука; Часник - пару зубків; Яйце - дві штуки; Кріп - один пучок і майонез. Процес приготування: Для початку треба нарізати шинку на скибочки. Яйця відварити і після цього перетерти на тертці (крупно). До яйцям додати перетертий плавлений сирок. Перемішати, додати подрібнений часник і майонез. Ще раз добре вимішати. Потім на кожен шматок шинки з краю покласти трохи начинки, приблизно по столовій ложці і загорнути рулетиком. Краї рулетиків треба вмочити спочатку в майонез, а після в покришений дрібно кріп. На блюдо розкласти листя салату і поверх них приготовані шинкові рулетики. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |