Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вонтони з курячим м'ясом?
Вонтони - невеликі китайські пельменчики, які готують з різноманітними начинками. Необхідні продукти: півтора кілограма курячих грудок; половинка маленької цибулини цибулі-шарлота; зубчик часничку; четверта частина морквини середнього розміру; пара стеблин зеленої цибулі; три стіл. ложечки кунжутною пасти; дві стіл. ложки соєвого соусу; одна чайн. ложечка пасти каррі; дві чайн. ложечки соку лайма; півтори чайн. ложечки цукру (можна менше); готові листочки тесту для вонтонів (рецепт тіста є на нашому сайті); масло; Дрібно ріжемо часник, шарлот і зелений лук. Куряче філе і моркву ріжемо дрібними шматочками. Добре розігріваємо вок на вогні, наливаємо пару стіл. ложечок ростить. масла. Швидко обсмажуємо зелений лук, часник та шарлот. Додаємо шматочки курячої грудки і доводимо до готовності. Кладемо в вок інші продукти, перемішуємо, трохи прогріваємо і прибираємо вок з вогню. Ненадовго опускаємо листочки тесту для вонтонів в тарілку з водою. Викладаємо їх на паперовий рушник, в центр кожного кладемо по одній чайн. ложечці начинки. Ліпимо вонточики у формі вузлика (сбираем краї тіста вгору). Обсмажуємо вонтончики в воке на олії. Виймаємо на паперовий рушник, а коли надлишок олії стече, подаємо з соєвим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |