Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати вонтони з курячим м'ясом?
Вонтони - невеликі китайські пельменчики, які готують з різноманітними начинками.
Необхідні продукти:
півтора кілограма курячих грудок;
половинка маленької цибулини цибулі-шарлота;
зубчик часничку;
четверта частина морквини середнього розміру;
пара стеблин зеленої цибулі;
три стіл. ложечки кунжутною пасти;
дві стіл. ложки соєвого соусу;
одна чайн. ложечка пасти каррі;
дві чайн. ложечки соку лайма;
півтори чайн. ложечки цукру (можна менше);
готові листочки тесту для вонтонів (рецепт тіста є на нашому сайті);
масло;

Дрібно ріжемо часник, шарлот і зелений лук. Куряче філе і моркву ріжемо дрібними шматочками.
Добре розігріваємо вок на вогні, наливаємо пару стіл. ложечок ростить. масла. Швидко обсмажуємо зелений лук, часник та шарлот. Додаємо шматочки курячої грудки і доводимо до готовності. Кладемо в вок інші продукти, перемішуємо, трохи прогріваємо і прибираємо вок з вогню.

Ненадовго опускаємо листочки тесту для вонтонів в тарілку з водою. Викладаємо їх на паперовий рушник, в центр кожного кладемо по одній чайн. ложечці начинки. Ліпимо вонточики у формі вузлика (сбираем краї тіста вгору).

Обсмажуємо вонтончики в воке на олії. Виймаємо на паперовий рушник, а коли надлишок олії стече, подаємо з соєвим соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, чайн
Як готується двошарова сирна запіканка?
Як готується салат з манго і креветками?
Як готується пиріг з сиром і сосисками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: