Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати винні бублики?
Можна експериментувати з різними винами, і кожен раз у бубликів буде різний смак і навіть колір. Наприклад, якщо додати червоне сухе вино, то буде темний колір і насичений смак, а коли тісто замісити на білому вині, то колір буде як у звичайної випічки - светловатый. Що знадобиться для приготування 400 грам борошна Стакан сухого білого вина (або іншого) Половина склянки цукру 10 грам розпушувача (один пакетик) Пакетик ванільного цукру Склянка олії (без запаху, рафінованого) Приготування Змішайте вино і олія віночком. Додайте звичайний цукор і ванільний цукор і добре збийте. Потім просіяти в рідку суміш борошно і додайте розпушувач. Якщо ви використовуєте вино з кислуватим смаком, то цукру можна додати трохи більше, якщо вино не кислить, то додавайте менше. Замісіть однорідне м'яке тісто. Якщо воно вийшло надто м'яким і не підходить для оброблення, то підсипте ще трохи борошна. Розділіть тісто на невеликі шматочки, розкачайте кожну в ковбаску, скрутіть бубликом. Викладіть на застелений пергаментом деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте приблизно 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |