Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати винні бублики?
![]() Що знадобиться для приготування 400 грам борошна Стакан сухого білого вина (або іншого) Половина склянки цукру 10 грам розпушувача (один пакетик) Пакетик ванільного цукру Склянка олії (без запаху, рафінованого) Приготування Змішайте вино і олія віночком. Додайте звичайний цукор і ванільний цукор і добре збийте. Потім просіяти в рідку суміш борошно і додайте розпушувач. Якщо ви використовуєте вино з кислуватим смаком, то цукру можна додати трохи більше, якщо вино не кислить, то додавайте менше. Замісіть однорідне м'яке тісто. Якщо воно вийшло надто м'яким і не підходить для оброблення, то підсипте ще трохи борошна. Розділіть тісто на невеликі шматочки, розкачайте кожну в ковбаску, скрутіть бубликом. Викладіть на застелений пергаментом деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте приблизно 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |