Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати великий американський омлет?
Великий, смачний і ситний омлетик.
Список продуктів:
шість яєць;
три стіл. ложки рослинного масла;
мелений чорний перчик;
ріпчаста цибулина (ріжемо кубиками);
зелений солодкий перчик (прибираємо насіння, ріжемо кубиками).
двісті двадцять п'ять грамів шинки, нарізаної кубиками;
двісті двадцять п'ять грамів печериць (розрізаємо навпіл);
помідори шматочками;
петрушка і базилік;
75 мілілітрів води;

Розбиваємо яйця у велику миску, наливаємо воду і збиваємо, попередньо приправивши сіллю і перчиком. Велику важку сковороду з антипригарним покриття ставимо на вогонь. Розігріваємо в сковороді одну стіл. ложку масла. Кладемо зелений перчик, цибулю і солимо. Тушкуємо до м'якості. Додаємо шинку, трохи обсмажуємо і перекладаємо суміш в миску. На сковороду наливаємо ще одну стіл. ложку масла, тушкуємо грибочки до м'якості і прибираємо їх на тарілку. Зберігаємо гриби в теплі.

На сковорідку додаємо ще ложечку масла і смажимо омлет, періодично струшуючи сковородку.Когда омлетик почне загусати, але частково залишиться рідким, викладаємо на половину омлету шинку і овочі. Нахиливши сковорідку, складаємо омлет навпіл.

Готовий омлет розрізаємо на порції, зверху викладаємо грибочки і прикрашаємо половинками помідора, базиліком і петрушкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, омлет
Як приготувати макарони з сиром?
Як готувати окрошку на бульйоні?
Фаршировані булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: