Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати великий американський омлет?
Великий, смачний і ситний омлетик. Список продуктів: шість яєць; три стіл. ложки рослинного масла; мелений чорний перчик; ріпчаста цибулина (ріжемо кубиками); зелений солодкий перчик (прибираємо насіння, ріжемо кубиками). двісті двадцять п'ять грамів шинки, нарізаної кубиками; двісті двадцять п'ять грамів печериць (розрізаємо навпіл); помідори шматочками; петрушка і базилік; 75 мілілітрів води; Розбиваємо яйця у велику миску, наливаємо воду і збиваємо, попередньо приправивши сіллю і перчиком. Велику важку сковороду з антипригарним покриття ставимо на вогонь. Розігріваємо в сковороді одну стіл. ложку масла. Кладемо зелений перчик, цибулю і солимо. Тушкуємо до м'якості. Додаємо шинку, трохи обсмажуємо і перекладаємо суміш в миску. На сковороду наливаємо ще одну стіл. ложку масла, тушкуємо грибочки до м'якості і прибираємо їх на тарілку. Зберігаємо гриби в теплі. На сковорідку додаємо ще ложечку масла і смажимо омлет, періодично струшуючи сковородку.Когда омлетик почне загусати, але частково залишиться рідким, викладаємо на половину омлету шинку і овочі. Нахиливши сковорідку, складаємо омлет навпіл. Готовий омлет розрізаємо на порції, зверху викладаємо грибочки і прикрашаємо половинками помідора, базиліком і петрушкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |