Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати угорський овочевий гарнір?
На подив шанувальників угорської кухні, цей гарнір готується без паприки. Але зате зі сметаною, яка по популярності паприці поступається зовсім небагато. Що знадобиться для приготування 600 г овочевої суміші (цвітна капуста, морква, спаржева квасоля, зелений горошок) Склянку сметани Неповний стакан панірувальних сухарів 100 мл овочевого бульйону або води 50 грам твердого сиру 100 грам масла Сіль і спеції за смаком Приготування Для гарніру можна використовувати будь-які овочі, які не дають багато соку при запіканні. Відварюємо до напівготовності, відбираємо 100 мл овочевого бульйону - інший можна заморозити. Панірувальні сухарі підсушуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору, постійно помішуємо щоб вони не пригоріли. Даємо сухарів охолонути. Вершкове масло рубаємо ножем. Розводимо півсклянки сметани і овочевого бульйону. Форму для запікання змащуємо маслом, укладаємо шар овочів, заливаємо сметанним соусом. Злегка присипаємо тертим сиром. Наступний шар - сухарі, на них рівномірно кладемо шматочки масла. Повторюємо шари. Останній шар - сметана. Накриваємо форму і ставимо в духовку. Шари не забувайте підсолювати, можна додати спеції. Запікаємо овочі 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |