Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати угорський овочевий гарнір?
На подив шанувальників угорської кухні, цей гарнір готується без паприки. Але зате зі сметаною, яка по популярності паприці поступається зовсім небагато.
Що знадобиться для приготування

600 г овочевої суміші (цвітна капуста, морква, спаржева квасоля, зелений горошок)
Склянку сметани
Неповний стакан панірувальних сухарів
100 мл овочевого бульйону або води
50 грам твердого сиру
100 грам масла
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Для гарніру можна використовувати будь-які овочі, які не дають багато соку при запіканні. Відварюємо до напівготовності, відбираємо 100 мл овочевого бульйону - інший можна заморозити.
Панірувальні сухарі підсушуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору, постійно помішуємо щоб вони не пригоріли. Даємо сухарів охолонути.
Вершкове масло рубаємо ножем. Розводимо півсклянки сметани і овочевого бульйону. Форму для запікання змащуємо маслом, укладаємо шар овочів, заливаємо сметанним соусом. Злегка присипаємо тертим сиром. Наступний шар - сухарі, на них рівномірно кладемо шматочки масла. Повторюємо шари. Останній шар - сметана. Накриваємо форму і ставимо в духовку. Шари не забувайте підсолювати, можна додати спеції. Запікаємо овочі 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: овочевого, бульйону
Як готується гостра сальса?
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Як правильно варити яйця пашот?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: