Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тушковану капусту по-швабськи?
За складом більше нагадує овочеве рагу з грибами - тут є і картопля, і цибулю, а крім грибів додані сосиски. Досить ситно і звичайно смачно. Що знадобиться для приготування 400 грам білокачанної капусти 500 грам картоплі 150-200 грам грибів Одна цибулина Чотири сосиски Сало або рослинне масло Їдальня ложка борошна 250 мл бульйону чи води Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Капусту нашаткувати, цибулю дрібно порубати. Гриби нарізати скибочками, картопля - кубиками. Капусту злегка обсмажити в рослинній маслі, влити трохи води або бульйону і тушкувати 15 хвилин. Додати гриби і картоплю. Тушкувати під кришкою ще півгодини. Вогонь повинен бути невеликим, щоб овочі рівномірно тушкувалися. Сало нарізати кубиками, витопити. Спасерувати в ньому цибулю, потім додати борошно і злегка обсмажити. Долити бульйону чи води, щоб вийшов густий соус. Залити соусом тушковані овочі, накрити кришкою і довести до готовності. в кінці приготування посолити і поперчити. Сосиски нарізати кружечками, обсмажити в окремій сковорідці. Подавати капусту з смаженими сосисками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |