Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тушковану капусту по-швабськи?
За складом більше нагадує овочеве рагу з грибами - тут є і картопля, і цибулю, а крім грибів додані сосиски. Досить ситно і звичайно смачно.
Що знадобиться для приготування

400 грам білокачанної капусти
500 грам картоплі
150-200 грам грибів
Одна цибулина
Чотири сосиски
Сало або рослинне масло
Їдальня ложка борошна
250 мл бульйону чи води
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Капусту нашаткувати, цибулю дрібно порубати. Гриби нарізати скибочками, картопля - кубиками. Капусту злегка обсмажити в рослинній маслі, влити трохи води або бульйону і тушкувати 15 хвилин. Додати гриби і картоплю. Тушкувати під кришкою ще півгодини. Вогонь повинен бути невеликим, щоб овочі рівномірно тушкувалися.
Сало нарізати кубиками, витопити. Спасерувати в ньому цибулю, потім додати борошно і злегка обсмажити. Долити бульйону чи води, щоб вийшов густий соус. Залити соусом тушковані овочі, накрити кришкою і довести до готовності. в кінці приготування посолити і поперчити.
Сосиски нарізати кружечками, обсмажити в окремій сковорідці. Подавати капусту з смаженими сосисками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, бульйону
Виноградне желе
Фокачча з цибулею і шавлією
Салат з печінкою тріски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: