Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тушковане м'ясо по-індонезійськи?
Для приготування тушкованого м'яса за індонезійському рецептом нам потрібно:
чотириста грамів яловичої вирізки
п'ять склянок води
п'ять склянок кокосової м'якоті
Соус:
шість цибулин (шарлот)
три зубчики часничку
шість горіхів кеш'ю ( порубати)
п'ять перчиком чилі "пташине око"
десять штучок червоного перцю чилі
дві ч.л. кумина
дві ч.л. коріандру
масло, перець і сіль

М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Терту кокосову м'якоть розводимо водою і розминаємо так, щоб вийшло кокосове молоко. Для того, щоб зробити блюдо менш гострим, прибираємо насіння з перців чилі. Дрібно рубаємо три зубчики часнику, шість цибулин, червоний перець чилі і перчик «пташиний очей». На сковороду вливаємо ст. ложку рослинного масла, підсмажуємо коріандр і кумін, кладемо інші компоненти соусу і ретельно розтираємо їх.

Додаємо м'ясо, трохи кокосового молока і тушкуємо. В кінці приготування вливаємо кокосове молоко і готуємо, поки молоко не загусне. Блюдо виходить дуже гострим і ароматним. Смачно, але при проблемах з ШЛУНКОВО-не варто його готувати.

Приємного апетиту!

Категория: Рецепти |
| Теги: молоко, Шість
Рецепт смачного швидкого торта
Лінива тортилья
Салат олів'є
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: