Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тушковане м'ясо по-індонезійськи?
Для приготування тушкованого м'яса за індонезійському рецептом нам потрібно: чотириста грамів яловичої вирізки п'ять склянок води п'ять склянок кокосової м'якоті Соус: шість цибулин (шарлот) три зубчики часничку шість горіхів кеш'ю ( порубати) п'ять перчиком чилі "пташине око" десять штучок червоного перцю чилі дві ч.л. кумина дві ч.л. коріандру масло, перець і сіль М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Терту кокосову м'якоть розводимо водою і розминаємо так, щоб вийшло кокосове молоко. Для того, щоб зробити блюдо менш гострим, прибираємо насіння з перців чилі. Дрібно рубаємо три зубчики часнику, шість цибулин, червоний перець чилі і перчик «пташиний очей». На сковороду вливаємо ст. ложку рослинного масла, підсмажуємо коріандр і кумін, кладемо інші компоненти соусу і ретельно розтираємо їх. Додаємо м'ясо, трохи кокосового молока і тушкуємо. В кінці приготування вливаємо кокосове молоко і готуємо, поки молоко не загусне. Блюдо виходить дуже гострим і ароматним. Смачно, але при проблемах з ШЛУНКОВО-не варто його готувати. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |