Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати туніський салат з рибою?
Туніський салат - це повноцінний обід в одній тарілці. У ньому є і овочі, і риба, і яйця, і маслини, і все це достаток подається під лимонним соусом. Смачно, ситно і корисно. Що знадобиться для приготування Одна цибулина (краще червона) Один солодкий болгарський перець Дві невеликі цибулини фенхелю (якщо ні - готуйте без нього) Штук десять редисок Маслини і оливки (штук 12-14) Два яйця Баночка консервованого тунця Білий або рожевий винний оцет (якщо потрібно) Для соусу Чотири столові ложки оливкової або рослинного масла Столова ложка лимонного соку Чайна ложка лимонної цедри Сіль і чорний мелений перець за смаком Пучок свіжого кропу Приготування Спочатку приготуйте соус: змішайте лимонний сік з маслом і злегка збийте виделкою. Додайте лимонну цедру, сіль і перець за смаком. Збийте блендером до однорідного стану. Потім додайте столову ложку дрібно нарізаної зелені кропу. Цибулю наріжте тонкими півкільцями або кільцями. Залийте оцтом (або лимонним соком) і залиште маринуватися. Час від часу перемішуйте. Болгарський перець ріжемо тонкими брусочками. Ріжемо довгими скибочками цибулини фенхелю. Відварюємо яйця круто, нарізаємо часточками або четвертинками. Збираємо салат. В центр викладаємо консервовану рибу, навколо тунця - перець, посипаємо кропом, навколо перцю кладемо редиску, навколо редиски - оливки і маслини. По краях розкладаємо яйця. З лука злити лимонний сік або оцет, викласти цибулю окремої гіркою або на вільне місце на тарілці. Поливаємо все соусом і відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |