Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати туніський салат з рибою?
Туніський салат - це повноцінний обід в одній тарілці. У ньому є і овочі, і риба, і яйця, і маслини, і все це достаток подається під лимонним соусом. Смачно, ситно і корисно.
Що знадобиться для приготування

Одна цибулина (краще червона)
Один солодкий болгарський перець
Дві невеликі цибулини фенхелю (якщо ні - готуйте без нього)
Штук десять редисок
Маслини і оливки (штук 12-14)
Два яйця
Баночка консервованого тунця
Білий або рожевий винний оцет (якщо потрібно)

Для соусу

Чотири столові ложки оливкової або рослинного масла
Столова ложка лимонного соку
Чайна ложка лимонної цедри
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Пучок свіжого кропу

Приготування

Спочатку приготуйте соус: змішайте лимонний сік з маслом і злегка збийте виделкою. Додайте лимонну цедру, сіль і перець за смаком. Збийте блендером до однорідного стану. Потім додайте столову ложку дрібно нарізаної зелені кропу.

Цибулю наріжте тонкими півкільцями або кільцями. Залийте оцтом (або лимонним соком) і залиште маринуватися. Час від часу перемішуйте.

Болгарський перець ріжемо тонкими брусочками. Ріжемо довгими скибочками цибулини фенхелю. Відварюємо яйця круто, нарізаємо часточками або четвертинками.

Збираємо салат. В центр викладаємо консервовану рибу, навколо тунця - перець, посипаємо кропом, навколо перцю кладемо редиску, навколо редиски - оливки і маслини. По краях розкладаємо яйця.

З лука злити лимонний сік або оцет, викласти цибулю окремої гіркою або на вільне місце на тарілці. Поливаємо все соусом і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, салат
Як приготувати дуже смачне вівсяне печиво?
Печиво «Сумочки»
Салат на швидку руку "Рандеву"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: